Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

motori agv-pre-order-agv-pistagp7AGV PistaGP е кацигата на Валентино Роси која на пазарот ќе се појави во Февруари 2013, а ќе може да се купи за цена од 980€. Што е толку посебно во кацигата? Прочитајте во продолжение.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Бидете информирани за сите новости директно на вашата е-маил адреса
Реклами