Почитувани МС Клубови - МСС - МК Клубови, наши пријатели и поддржувачи, Ве покануваме на Нашата забава на 11.05.2019 од 19.00 час. по повод отворањето на нашите Клубски Простории.

56675280 2391945477758685 3749184992580730880 n copy

Dear MC Clubs - MCC - MK Clubs, our friends and supporters, We invite you to Our Party on 11.05.2019 from 19.00 hrs. on the occasion of the opening of our Club Premises.

 56375739 2014869838819920 4857823288421777408 n

  • 11 Мај 2019 - 11 Мај 2019
  • Фабрика Партизанка - Индустриска зона
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

6-от интернационален мото собир во организација на МК Свети Николе ќе се одржи на 7-ми и 8-ми јуни во новиот парк во Свети Николе.

  • 07 Јуни 2019 - 08 Јуни 2019
  • Нов Парк
  • Свети Николе
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Дводневен мото фестивал во организација на МК Тиквеш Рајдерс од Кавадарци.

  • 14 Јуни 2019 - 15 Јуни 2019
  • Кавадарци
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Најава за мото собирот на МК ЏИНКА Радовиш кој ќе се оддржи на 26,27,28/07/2019 г. (последен викенд во Јули). Повеќе детали наскоро.

  • 26 Јули 2019 - 28 Јули 2019
  • Клубски дом
  • Планина Плачковица
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Организирате мото настан?

Доколку сакате вашиот настан да биде додаден во листата пополнете ја формата во продолжение: