Топ содржини

BMW направи подобрувања кај R nine T линијата на мотоцикли. Новите машини сега ќе имаат почист мотор, подобар сет на помагала за возачот а во исто време е задржан класичниот изглед.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Сигурно мислите дека ова е само уште еден екстремно скап и комплициран „Euro Superbike“ кој не може никој да си го дозволи а обичните смртници нема да можат да го возат без скапата електроника.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Седум години откако MT-09 за прв пат се појави на сцената, Yamaha кај оваа „naked triple“ машина направи големи подобрувања.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Реклами