Топ содржини

Во минатото имав продавница за мотоцикли. Иако понекогаш работата ми беше едноставна, од време на време работев на некоја custom или пак тркачка машина.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Го купивте најновиот и најдобриот авантуристички мотоцикл и ја имате најдобрата заштитна опрема. Конечно ќе ja почнете вашата авантура. Можеби вашиот мотоцикл и опрема се подготвени за она што ве очекува но дали сте вие подготвен?

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

TURTLES MCC - Мото клуб ЖЕЛКИ Кочани е формиран на 01.04.2019 год. и претставува прф официјален и регистриран мото клуб од ова подрачје на државата. Моментално клубот има 15 регистрирани членови кои се на воздраст од 21 до 60 години.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Реклами