Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Сем Сандерленд е еден од фаворитите за победа на релито Дакар 2020 кое оваа година ќе се оддржи во Саудиска Арабија. КТМ веќе доминира на оваа трка и победи на последните 18 настапи.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Со цел  ‘Mother of Hard Enduro’ да стане малку полесен за натпреварувачите на настанот ќе се приклучи и Motul. Компанијата ќе отвори Bike Wash.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Шпанецот успеа да ја избегне машаницата во последниот круг и да заврши пред Арболино и Дала Порта.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Реклами

Листа на мото настани

 • 22 Февруари 2020 - 22 Февруари 2020
 • Clubhouse 3313
 • Илинденска 138, Скопје
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 • 14 Март 2020 - 14 Март 2020
 • Beertija Pub
 • Frederik Shopen 4, 1000 Skopje
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 • 28 Март 2020 - 28 Март 2020
 • Bad Boys Bar
 • Кочани
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 • 19 Јуни 2020 - 21 Јуни 2020
 • Club house
 • Скопје, Водно
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter