Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Пристигна новата „Gold Wing“ линија која се состои од три модели. Направени се неколку функционални промени.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Оваа година лесно може да се претвори во една од највозбудливите години кога зборуваме за мотоциклите. Веќе се преставени повеќе од 60 модели а наскоро на пазарот ќе се појават уште машини.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

После неколку месеци најава, Aprilia го објави новиот Tuono 660, 94bhp parallel-twin спортски мотоцикл.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Уште откако во 2018 година прв пат ја забележавме Aprilia RS 660, веднаш знаевме дека овој „twin-cylinder“ спортски мотоцикл ќе биде фантастичен.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Спорт-Туринг жанрот продолжува да се бори со авантуристичкиот сегмент. Новиот 2021 Yamaha Tracer 9 GT е последната спорт-туринг машина која станува дел од битката.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Коронавирусот можеби расипа многу работи но не ги спречи производителите на мотоцикли да креираат одлични машини за сезоната 2021.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Реклами

Листа на мото настани