На пролет 2021-ва година на пазарот ќе се појават нов вид на кациги.

Гигантот во производство на облека, Alpinestars, го претстави Tech-Air 5, елек кој има воздушно перниче и кој може да се носи под секоја јакна.

Историја на LS2 кацигите.

Новата, врвна, кацигна на Nolan е прва ваква кацига на пазарот кај која можете да го извадите штитникот за брада.

N60-5 е нова кацига на Nolan која е наследник на N64.

Во овој текст ви ја преставуваме една од најновите кациги која се најде во нашите раце.

Ова е новата кацига на Nolan која ги задржува врвните карактеристики која ги имаше и нејзиниот претходник N44.

Реклами

Листа на мото настани