Мото центарот „Амбасадор“ со отворање на нов и современ салон кој се наоѓа во комплексот кај Здружението на возачи на Ул. Ристо Чадо, го круниса 25. годишното работење, во кои охриѓани и жителите од поширокиот регион ги опслужување со најдобрите марки на мотоцикли во светски рамки.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

На 1-ви ноември 2018 година беше формирана „Ем-Си унија“ со инцијатива на ем-си клубовите: Potfat MC - Македонија, Ноќни Волци МГ - Македонија, Gremium MC - Македонија, Steelwings MC - Македонија, Dardanians MC - Македонија и Guardian Angels MC - Македонија.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Неодамна во склоп на мото сервисот „Premium MOTO Service“ беше отворен хотел за мотори во Скопје.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Она што скоро сите медиуми пропуштија да го пренесат е новата мерка на владата за справување со Ковид-19 вирусот со која како економска мерка се укинува давачката за регистрација на моторите!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Регулаторната Комисија за Енергетика тукушто ги објави новите цени на горивата – кои од вечерва се намалуваат за, 3.00, 4.50, односно 5.00 денари!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Сонот на секој мотоциклист но и автомобилист во земјава наскоро ќе стане јаве. Македонија добива тркачка патека.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

На веб сајтот на Агенцијата за млади и спорт беше објавена листата со добитници на ваучери за 2020 година.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Реклами

Листа на мото настани