Шесткратниот MotoGP шампион Марк Маркез ја заврши евалуацијата после операцијата која му беше направена во декември.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

КТМ и формално потврди дека ќе биде дел од MotoGP уште пет години а до крајот на сезоната 2026 на патеката се очекува да има четири RC16 машини.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Откако ја освои MotoGP титулата, Suzuki потврди дека ќе си замине тимскиот менаџер Давиде Бривио.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Остануваат на сила плановите за оддржување на MotoGP тестот во Сепанг следниот месец. На истиот настан, Petronas Yamaha ќе го престави тимот за сезоната 2021.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Реклами

Листа на мото настани