Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Kawasaki Z750 претставува комбинација од мотор произведен за сериозно улично возење со нов агресивен стајлинг. Специјално направен за возење со врвни перформанси, како претставник на модерен street-fighter, Кавасаки склопи брак помеѓу перформасите на моторот и на шасијата...
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

МотоГучи го претстави својот модел Breva 1200 Sport, или како што е опишан "италијански спортист за традиционалисти". Накратко се работи за мотор во кој ќе се вљубат традиционалистите кои ја преферираат црвено, зелено и белата комбинација наспроти црвено, бело и сината...
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Бидете информирани за сите новости директно на вашата е-маил адреса
Реклами