Во продолжение следува листата со цени на нови мотоцикли кои се во продажба во Македонија.

Во продолжение следува листата со цени на нови мотоцикли кои се во продажба во Македонија.

cenovnik na novi motocikli 2017

Кликнете на брендот за информации за увозникот и цени на новите модели:

Honda  |  Yamaha  |  BMW  |  Kawasaki  |  Ducati  |  Piaggio  |  Vespa  |  Gilera  |  Suzuki  |  Aprilia  |  Moto Guzzi  |  Mash  |  SWM

Напомена: Цените се објавени во целост како што се добиени од овластените дистрибутери.

Цени за моделите на Yamaha за 2017 година.

Овластен увозник за Јамаха во Македонија е фирмата Мото Азуро.

Салонот на Мото Азуро се наоѓа во Скопје кај Католичка црква, веднаш зад АМСМ. Контакт телефон: 02 322 3399

Модел Цена
MT-10 DX ABS         16.980 €
MT-10 ABS         14.830 €
MT-09A           9.750 €
MT-07A           7.380 €
MT-07A Moto Cage           8.060 €
MT-03 ABS '16           5.660 €
MT125 ABS           4.810 €
   
TRACER 700           8.980 €
TRACER 700 TRAVELER           9.260 €
TRACER 900         11.310 €
FJR1300AE (bočni koferi)         20.200 €
FJR1300A (bočni koferi)         17.480 €
   
XV950R         10.330 €
XV950 Scrambler         10.630 €
XV950 CR '16           9.330 €
XV950 CR 60th '16           9.550 €
XSR900         10.920 €
XSR900 Abarth         13.620 €
XSR700           8.760 €
   
XT1200ZE         16.580 €
XT1200ZE World Traveler         18.060 €
XT1200ZE World Crosser         18.260 €
   
XT1200Z         14.490 €
XT1200Z  World Traveler         16.020 €
XT1200Z  World Crosser         16.010 €
   
YZF-R1         19.980 €
YZF-R1M         25.070 €
YZF-R6R         14.850 €
YZF-R3 '16           6.410 €
YZF-R125  ABS           5.290 €
NS50 Aerox R           2.990 €
NS50F           3.150 €
NS50N Aerox Naked           3.150 €
YN50 Neo's 2T           2.470 €
YN50F Neo's 4T           2.710 €
LTS125 D'ELIGHT           3.100 €
LMW125 Tricity           4.510 €
LMW125A Tricity ABS           4.910 €
LMW150A Tricity ABS 150           5.060 €
G125 ABS N-MAX 125           3.810 €
G150 ABS N-MAX 150           3.950 €
CZD300 XMAX           6.590 €
YP400RA '17           6.610 €
XP500A         12.230 €
XP500A SX         12.730 €
XP500A DX         13.550 €
   
YZ450F           8.790 €
YZ250F           8.470 €
YZ125LC           7.450 €
YZ250LC           8.280 €
YZ85LW           5.050 €
   
PW50           2.030 €
TTR50E           2.180 €
TTR110E           3.410 €
TTR125LWE           4.490 €
   
WR250F '17 HOM         11.040 €
WR450F '17 HOM         11.710 €

Цени за моделите на Honda за 2017 година.

Овластен увозник за Хонда во Македонија е фирмата Макпетрол.

Салонот на Хонда се наоѓа во Скопје на бул. Илинденска, во близина на СРЦ „Борис Трајковски“. Контакт телефон: 02/ 30 90 707

Модел Цена
CBR1000RR SP 1 22.990 €
CBR1000RR SP 2 24.990 €
CBR600RR 11.990 €
CBR650F ABS 8.690 €
CBR500R ABS 6.990 €
   
CMX500 rebel 6.990 €
   
CB1100CA / NA ABS  12.990 / 13.490 €
NC750SA/ SD 6.990 / 7.990
CB650F / ABS 7.990 
CB500F ABS 6.490
   
CRF 1000 ABS STD / HRC 13.290 / 13.490
CRF 1000 DCT STD / HRC 14.290 / 14.490
VFR1200X Crosstourer (ABS,TC)(DCT) 14.990 / 15.990
VFR800X ABS Crossruner 12.490
NC750XA / XD 7.490 / 8.490
CB500X ABS 6.990
   
GLR125/CB125F 2.790
MSX125 3.590
   
ADV750 Integra (ABS,DCT) 11.490
NC750D Integra (ABS,DCT) 8.790
SH300 ABS 5.590
NSS125 Forza ABS 4.990
SH125 / 150 A 3.590 / 4.090
PCX125 /150 3.290 / 3.390
ANC 125 SH Mode 2.790
NSC 110 - 16’ 2.690
NSC50WHR - 16’ 2.990
NSC50WX Sporty 2.990
   
CRF450R /RX 8.490 / 9.490
CRF250R 7.690
CRF250X 6.990
CRF250L A / RLA DACAR 5.290 / 6.290
CRF150RB 5.590
CRF125F / FB 3.290
CRF110F 2.590
CRF50F 2.390

Цени за моделите на BMW за 2017 година.

Овластен увозник за БМВ во Македонија е фирмата Динамикс.

Салонот на Динамикс се наоѓа во Скопје на бул.Рузвелтова, спроти домот Здравко Цветковски. Контакт телефон: 02 3079-304

S 1000 R 13.600
S 1000 RR 17.490
F 800 R    9.600
F 700 GS 9.600
F 800 GS 11.490
F 800 GS Adv. 12.500
F 800 GT 10.950
R 1200 GS 15.890
R 1200 GS Adv 16.990
R 1200 R 13.800
R 1200 RS 13.990
R 1200 RT 17.890
R nineT    15.300
R nineT Scrambler 13.600
R nineT Pure 12.790
R nineT Racer 13.490
R nineT Urban GS 13.490
S 1000 XR 15.690
K 1600 GT 22.600
K 1600 GTL 24.400
K 1600 GT/GTL Excl. 29.990

Цени за моделите на Kawasaki за 2017 година.

Овластен увозник за Кавасаки во Македонија е фирмата Динамикс.

Салонот на Динамикс се наоѓа во Скопје на бул.Рузвелтова, спроти домот Здравко Цветковски. Контакт телефон: 02 3079-304

H2R 59.172
H2 Carbon 34.100
H2 30.161
ZX-10RR ABS 21.384
ZX-10R ABS KRT Replica 18.178
ZZR 1400 ABS PS 18.100
ZX-10R ABS 17.990
ZZR 1400 ABS PS 15.990
ZZR 1400 ABS 16.990
Z 1000SX ABS 13.500
Versys 1000 ABS 12.700
Z 1000 ABS, R Edition 14.500
Z 1000 ABS 12.500
KL-KX 450F EN 10.990
KL-KX 250F EN 10.490
KL-KLX 450R EN 9.990
Z 900 ABS 9.590
KX 450F 8.900
KLX 450R 8.500
Versys ABS, SE 650 8.490
Vulcan S ABS, Cafe 8.390
KX 250F 8.290
Versys ABS,650 8.290
Z 800 e ABS 8.490
Vulcan S ABS, Special Edition 7.990
Ninja 650 ABS, KRT Edition 7.790
Vulcan S ABS 7.790
Ninja 650 ABS 7.690
Z 800 e 8.290
Z 650 ABS 6.990
Versys-X 300 ABS 6.300
J300 SE, ABS 5.890
J300, ABS 5.690
ninja,300 ABS KRT Edition 5.990
Z300 ABS 5.590
KX 85II 4.990
KLX250 5.290
Z300 4.990
KX 85 4.690
Z250SL ABS 4.290
KX 65 3.790
KLX110 3.190

Цени за моделите на Ducati за 2017 година.

Овластен увозник за Дукати во Македонија е фирмата Динамикс.

Салонот на Динамикс се наоѓа во Скопје на бул.Рузвелтова, спроти домот Здравко Цветковски. Контакт телефон: 02 3079-304

Multistrada 950 crvena-bela 13.890
Multistrada 950 crvena-bela Touring Pack 14.390
Multistrada 1200  17.490
Multistrada 1200 Touring Pack 18.600
Multistrada 1200 "S" crvena ili bela 19.950
Multistrada 1200 "S" D-air 20.490
Multistrada 1200 "S" Pikes Peak 23.990
Multistrada 1200 Enduro crvena-maslinesta 21.000
Multistrada 1200 Enduro Touring Pack 22.500
Hypermotard 939 crvena ili bela 12.190
Hypermotard 939 "SP" 15.750
Monster 797 crvena, bela, crna 8.950
Monster 797 +Plus ,crvena, bela, crna 9.290
Monster 821 crvena-siva 10.990
Monster 821 stripe 11.490
Monster 1200 13.990
Monster 1200 "S" 16.790
Monster 1200 "R" 18.690
 Panigale 959 crven ili bel 16.890
Panigale 1299 21.500
Panigale 1299 "S" 25.990
Panigale 1299 "R" 32.990
Panigale 1299 Superleggera 79.990
Supersport 939 12.990
Supersport 939 "S" 14.890
Diavel Dark  18.590
Diavel Carbon 22.190
Divel Diesel 23.590
X-Diavel 20.290
X-Diavel "S" 22.290
Scrambler Sixty two -400cc 7.700
Scrambler Icon 8.800
Scrambler -Enduro,Classic,Ful throttle 10.190
Scrambler Desert Sled 11.100
Scrambler Flat track 11.000
Scrambler Caffe Racer 11.490

Цени за моделите на Piaggio за 2017 година.

Овластен увозник за Пијаџо во Македонија е фирмата Динамикс.

Салонот на Динамикс се наоѓа во Скопје на бул.Рузвелтова, спроти домот Здравко Цветковски. Контакт телефон: 02 3079-304

Zip 50 4T 1.760
New Fly 50 4T 2V 2.190
Liberty 50 4T-3V Euro3 2.390
Liberty 50 4T-3V  S Euro3 2.390
NRG 50 Power DD 1.990
Typhoon 50 2T 1.990
New Fly 125 3V DT E4 2.690
Liberty 125 3V ABS E4 2.850
Liberty 125 3V ABS S E4 2.850
Medley 125 3V ABS E4 3.590
Medley 125 3V S ABS E4 3.590
Liberty 150 3V ABS E4 2.850
Liberty 150 3V S E4 2.850
Medley 150 3V ABS E4 3.590
Medley 150 3V S ABS E4 3.590
Beverly 300 ie S ABS E4 4.890
Beverly 300 ie ABS E4 4.890
Beverly 300 ie ABS E4 POLICE 4.990
MP3 300 LT Business ABS E4 7.890
MP3 300 LT Sport ABS E4 7.890
Beverly 350 ABS/ASR Sport Touring E4 5.890
MP3 500 LT Business ABS E4 9.890
MP3 500 LT Sport ABS E4 9.890

Цени за моделите на Vespa за 2017 година.

Овластен увозник за Веспа во Македонија е фирмата Динамикс.

Салонот на Динамикс се наоѓа во Скопје на бул.Рузвелтова, спроти домот Здравко Цветковски. Контакт телефон: 02 3079-304

Vespa Primavera 50 4T 4V 2.890
Vespa Primavera 50 4T 4V Touring 3.090
Vespa Primavera 50 4T 4V E4 2.890
Vespa Primavera 50 4T 4V Touring E4 3.090
Vespa Sprint 50 4T 4V 2.990
Vespa Sprint 50 4T 2V Sport 3.090
Vespa Primavera 125 3V ABS E4 3.990
Vespa Primavera Touring 125 3V ABS E4 4.190
Vespa Sprint 125 3V ABS E4 4.250
Vespa Sprint 125 3V ABS Sport E4 4.350
Vespa GTS 125 ABS E4 4.790
Vespa GTS Touring 125 ABS E4 4.990
Vespa GTS Super 125 ABS E4 4.890
Vespa GTS Super Sport 125 ABS E4 4.990
Vespa 946 125 RED 9.990
Vespa Primavera 150 3V ABS E4 4.090
Vespa Primavera Touring 150 3V ABS E4 4.290
Vespa Sprint 150 3V ABS Sport E4 4.450
Vespa GTS 150 ABS E4 4.890
Vespa GTS Super 150 ABS E4 4.990
Vespa GTS 300 ABS E4 5.350
Vespa GTS Touring 300 ABS E4 5.690
Vespa GTS Super 300 ABS E4 5.490
Vespa GTS Super Sport 300 ABS E4 5.690

Цени за моделите на Aprilia за 2017 година.

Овластен увозник за Априлија во Македонија е фирмата Динамикс.

Салонот на Динамикс се наоѓа во Скопје на бул.Рузвелтова, спроти домот Здравко Цветковски. Контакт телефон: 02 3079-304

RX 50 2.890
SX 50 2.790
SR-MAX-300cc 4.690
RS4 50 3.490
RS4 50 Replica 3.590
RS4 125 4T E4 3.990
RS4 125 4T Replica MY '17 E4 3.990
Tuono 125 4T E4 3.990
Dorsoduro 900 ABS E4 9.190
Shiver 900 ABS E4 8.390
RSV4 RR E4 17.990
RSV4 RF E4 19.990
Tuono V4 R 1100 E4 13.990
Tuono V4 1100 Factory E4 15.590
SR Street 1.990
SR 50 R Carb 1.990
SR Motard 50 2T 1.990

Цени за моделите на Moto Guzzi за 2017 година.

Овластен увозник за Мото Гуци во Македонија е фирмата Динамикс.

Салонот на Динамикс се наоѓа во Скопје на бул.Рузвелтова, спроти домот Здравко Цветковски. Контакт телефон: 02 3079-304

V7 III Stone ABS E4 7.990
V7 III Special ABS E4 8.490
V7 III Racer ABS MY '17 E4 10.890
V7 III Anniversary ABS E4 10.890
V9 Roamer E4 9.990
V9 Bobber E4 9.990
California 1400 Touring ABS E4 18.980
Audace E4 16.590
Audace Carbon E4 16.990
Eldorado E4 17.990
MGX 21 Flying Fortress E4 22.990

Цени за моделите на Gilera за 2017 година.

Овластен увозник за Џилера во Македонија е фирмата Динамикс.

Салонот на Динамикс се наоѓа во Скопје на бул.Рузвелтова, спроти домот Здравко Цветковски. Контакт телефон: 02 3079-304

Runner SP 50 2T 1.990

Цени за моделите на Mash за 2017 година.

Овластен увозник за Mеш во Македонија е фирмата Динамикс.

Салонот на Динамикс се наоѓа во Скопје на бул.Рузвелтова, спроти домот Здравко Цветковски. Контакт телефон: 02 3079-304

Seventy Five - Brown ABS/EFI 125cc 2.890 
Seventy Five - Green/Black 125cc 2.890 
Black Seven ABS/EFI 125cc 2.890
Cafe Racer - Black ABS/EFI 125cc 2.890
Cafe Racer - White/Blue 125cc 2.650
Scrambler - Black/Red 125cc 2.490
Two Fifty ABS/EFI 250cc 3.790
Five Hundred -  Brown ABS/EFI 400cc 4.890
Five Hundred - Green ABS/EFI 400cc 4.890
Scrambler 400 ABS/EFI 4.990
Cafe Racer TT40 ABS/EFI 400cc 5.690
Von Dutch 400cc 6.790
Family Side Car Green 8.890

Цени за моделите на Suzuki за 2017 година.

Овластен увозник за Сузуки во Македонија е фирмата Миркат.

UK110 L6 2.390
UH 200A(ABS) Burghman L7 4.995
 
DL650 V-STROM L7 9.490
DL650A V-STROM L7 9.990
DL1000A V-STROM L8 12.990
DL1000A V-STROM Xtouring L8 13.290
   
GSX250RA (ABS) L8 5.890
GSX250RAZ (ABS) L8 6.450
SV650A (ABS) L7 7.495
GSX-S750A (ABS)L7 9.990
GSX-S750ZA (ABS)  L7 10.190
GSX-S1000A L7 13.490
GSX-S1000ZA L7 13.790
GSX-S1000FAL7 FAIRING-ABS 13.650
   
GSX-R1000A L7 16.690
GSX-R1000RA L7 19.890

Цени за моделите на SWM за 2017 година.

Овластен увозник за SWM во Македонија е фирмата Максима.

RS 125 R 3.700
SM 125 R 3.700
RS 300 R 5.500
RS 500 R 5.990
SM 500 R 5.990
RS 650 R 5.990
Gran Milano 440 5.290
Gran Turismo 440 4.990
Silver Vase 440 4.990
Back To Top