Денес, нешто по 10 часот изутрина стартуваше 30-то по ред традиционално Рели Македонија - Независност 2021.

DSC 0012

Фото: Димитар Ристевски

Релито ќе трае до недела а распоредот на етапите е следен: 

Ден 1 (петок): Скопје-Штип - Кочани, пауза за доручек, Македонска Каменица - Делчево - Берово - Срумица, пауза освежување, Сојран ноќевање. Вечера во 20.00 час. Камп Партизан

Ден 2 (сабота): Дојран - Гевгелија - Неготино - Кавадарци - Прилеп - Крушево - Битола - Ресен - Охрид, ноќевање, вечера и забава, томбола и доделување на награди и благодарници во Ресторан Белведере до Силекс Хотел во 20.00 час.

Ден 3 (недела): Охрид - Кичево - Стража - Тетово - Скопје

Финишот ќе биде во Скопје, Плоштад Македонија

 

Back To Top