Вчера пред хотелот Александат Палас се случи тешка сообраќајна несреќа. Возачот на моторот е сеуште жив, но во многу тешка состојба. Бесполезно е да навлегуваме во тоа кој е виновен за случајот, и најмалце е битно тоа кога еден млад живот е во прашање. Затоа, ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО и секогаш, ама баш СЕКОГАШ, НОСЕТЕ ЗАШТИТНА ОПРЕМА!

 
 dsc_0030.jpg
 
dsc_0031.jpg
 
dsc_0035.jpg
 
dsc_0036.jpg
Back To Top

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.