Есенскиот врнежлив период е одличен момент да разгледате и обновите дел од својата опрема или да размислите сериозно за својот нов мотор. Цените овој период се секогаш поволни. 

650 

Макпетрол објави голем попуст на целата своја програма, вклучувајќи ги моторите, мото опремата и кацигите.

Во нивниот салон има периодов се достапни и со супер поволни цени Honda моделите: CB 650 R, CRF 300 L и CB 500 X. На попуст се и кацигите од програмата на Нолан, но и опремата од A-Pro и Spyke. 

Намалувањето на цените ќе биде достапно до крајот на залихата на производите кои се во ограничен број, посетете го салонот на Хонда лоциран на Бул. Илинденска каде можете да ги погледнете сите производи.

Салонот на Хонда се наоѓа на бул. Илинденска, телефон за контакт: 02/ 30 90 707 или нивната веб страна: http://honda-makpetrol.mk/motorcycles/

Back To Top