Gremium MC Macedonia ве поканува на септемвриска мото забава.

Настанот ќе се одржи на 17.09 во нивниот клаб хаус.

Ќе има жива свирка, а обезбеден е и кампинг простор. За време на целиот настан ќе има скара и пиво по пристапни цени.

Не очекува интересен викенд со добри домаќини, се гледаме во Кочани!

Back To Top