Сакаме да ја подобриме услугата во македонските мото продавници. Често пати сопствениците не се свесни за проблемите со кои муштериите се соочуваат или пак непотребно ги форсираат вработените иако сѐ е во ред. Без разлика дали е тоа слабо познавање на вработен во продавницата, лош производ или пак високи цени, ја правиме листава со цел сопствениците но и вие кои директно сте засегнати да знаете во која продавница нешто е добро или лошо. Бидете искрени во коментарите, добро е да се знае што чини, а што не.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter