Honda CB500S

Се продава
Price: 2.000 EUR
Contact +389 75 437 114

Опис

Се продава CB500S од 2001г. со поминати 19 300км. Комплетно сервисиран, сменет глицерин во кочници, масло со филтер со поминати само 1000км, нови задни амортизери, ново масло во предна вилушка, нови ламели. Во комплет иде и куфер Givi од 48L so држач Givi. Моторот е без никакви вложувања за цела следна 2019г.
Цената е фиксна 2000€

Детали за огласот

Location

Македонија

Коментари

Реклами

Мото огласи