Mото собир - Fast Riders

Fast Riders од Штип го организираат својот мото собир во Домот за млади во Штип.

59490826 1076049039247943 8441560359734607872 n

Fast Riders,Zmijari,Offroad Klub & Dom na mladi Stip 🏍
ги покануваме сите мото клубови во недела на 02.06. да бидете дел од оваа наша забава ....заеднички да се дружиме ...моторите организирано ќе бидат паркирани на паркинг стрелиште Штип...Ве очекуваме 😎😜😜😜
Мото собир 02.06.2019
Локација:Стрелиште Штип (41.7458, 22.1958)
Дневна Rock забава со многу игри, ладно точено пиво,свежа печена скара - Старт 12:00ч
Програма:
- Foltin / Hotline / Muger Fuger / Amon Mra & Band
-Изложба на мотори (паркинг стрелиште) во категории и награди
-Игри
-Specal guest star:RADE STUNT ( Serbia )Radislav Mihajlov
-Дефиле
Влез слободен!!

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.