МК Вепар: 5-та бавна трка

Мото клубот Вепар на 15-ти мај ќе ја организира петтата по ред бавна трка.

Повеќе информации следуваат наскоро.

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.