Gremium MC: 6th Winter Party

Gremium MC Macedonia ве поканува на 6та зимска забава. Настанот ќе се одржи во нивниот клубхаус во Кочани, на 28.03.2020 (сабота).

Забавата е од отворен тип и поканети се сите пријателски клубови и пријатели. Настанот започнува во 19.00 часот, а домаќините ветуваат добра дружба и одлична забава.

Локација: Bad Boys Bar, Кочани

Старт: 20.00

Датум: 28.03.2020 (сабота)

winter gremium macedonia

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.