Chopper Club Macedonia: 5 years

Чопер клуб Македонија на 29-ти и 30-ти септември ќе ја прослави пет годишнината од формирањето на клубот.

Повеќе информации следуваат наскоро.

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.