28-мо меѓународно мото рели „Македонија - Независност“ 2019

27-мо Меѓународно Мото Рели - "Mакедонија - Независнот", ќе се одржи на целата територија на Р.Македонија, традиционално за денот на независноста 8-ми септември. 

Настанот ќе започне на 7-ми септември, а ќе финишира на 9-ти септември, и за 3 дена учесниците ќе имаат можност да ја заобиколат целата Република Македонија.

reli makedonija 2016

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ СЛЕДУВААТ НАСКОРО.

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.