Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Почитувани МС Клубови - МСС - МК Клубови, наши пријатели и поддржувачи, Ве покануваме на Нашата забава на 11.05.2019 од 19.00 час. по повод отворањето на нашите Клубски Простории.

56675280 2391945477758685 3749184992580730880 n copy

Dear MC Clubs - MCC - MK Clubs, our friends and supporters, We invite you to Our Party on 11.05.2019 from 19.00 hrs. on the occasion of the opening of our Club Premises.

 56375739 2014869838819920 4857823288421777408 n

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Најава за мото собирот на МК ЏИНКА Радовиш кој ќе се оддржи на 26,27,28/07/2019 г. (последен викенд во Јули). Повеќе детали наскоро.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter