Опрема и деловиrss

29750898_10208677117483651_1043732152_n
Опис (видлив во огласот)Metzeler feelfree 120 80 14 1400 Денари Dunlop sportmax 120 170 17 1800 Денари Bridgestone batlax 160 60 1600 Денари
Велес
1.800 МКД
mountains-hero
Опис (видлив во огласот)Se prodava skoro novo odelo (koristeno 2-3 pati), doneseno od Australia. Odrzuvano e so sprej za koza. Broj 54 (170-185)
Македонија
350 EUR

Мото огласи

Реклами