28
Пет, Апр

Мото опремаrss
Опрема и делови

IMG_20161130_105657
Опис (видлив во огласот)Продавам нова кожна јакна Alpinestars (модел SP leather jacket, комплет со штитници), големина 52.
Скопје
300 EUR
IMG_20161130_105523
Опис (видлив во огласот)Се продаваат нови јакни Alpinestars модел: T-Dyno WP JKT, водоотпорни, комплет со штитници.
Скопје
170 EUR
IMG_20161130_110104
Опис (видлив во огласот)Продавам нова кацига X-Lite X-802RR, реплика на Данило Петручи. Големина M. Цена 320 евра.
Скопје
320 EUR

Мото огласи

Реклами