Yamaha YZ250F

Се продава/менува
Цена: 3.000 EUR Цената не е фиксна
Контакт Ридван 071-222-885

Опис (видлив во огласот)

Кросов чуван во најдобри услови,Гаражиран и перен после секое возење и одржување вклучено како перење синџир,ѕвезда,воздушен филтер и нивното подмачкување.
Увезен е од Германија,каде што бил на резервена позиција, со целосна (исплатена) Царинска документација.


Кросов има поминати 110 часа
Пред околу 15 часа е извршен генерален сервис,во кое влегува следново:
Редовното одржување вклучува Промена на Уље (на 10 часа) и филтер за Уље (секои 20 часа).
Ауспух CRD MX9.6
Оргинал Excel фелни
NGK Свеќица,купена според сериски број.
Користено исклучиво Yamalube уље.


Кросов се продава само поради две причини а тоа е повреда од друг спорт и недостаток на време,и се продава преку тешка душа.

Детали

Вид Ендуро/Крос
Марка Yamaha
Модел YZ250 F
Зафатнина (cm3) 250 ccm
Коњски сили (KS) 43
Година 2008
Километри 110

Локација

Скопје, Македонија

Коментари

Мото огласи

Реклами