Продавам Kawasaki ZX-10R

Се продава
Цена: 10.500 EUR
Контакт 0041765144133
Viber или WhatsApp

Опис (видлив во огласот)

Моторот е 2012 година, а пластиките се од 2016, ги имам и оригиналните пластики со се фарови.

Моторот е целосно сервисиран, ново уље и нови гуми

Има кочници Brembo Gold, нов ланец и ѕвезди.

Моторот е на МК таблици и е регистриран.

Од опрема поседува Акрапович издув, рачки SLS, Power Comander 5, Injection модул,Quick Shifter со ГП шалтање.

Детали

Вид Брзински
Марка Kawasaki
Модел ZX-10R

Локација

Кичево, Македонија

Коментари

Мото огласи

Реклами