НОВА кожна јакна Alpinestars

Се продава
Цена: 300 EUR
Контакт 072/258-252

Опис (видлив во огласот)

Продавам нова кожна јакна Alpinestars (модел SP leather jacket, комплет со штитници), големина 52.

Јакната е нова, воопшто не е носена.

Локација

Скопје, Македонија

Коментари

Мото огласи

Реклами