Alpinestars T-Dyno WP JKT

Се продава
Цена: 170 EUR
Контакт 072/258-252

Опис (видлив во огласот)

Се продаваат нови јакни Alpinestars модел: T-Dyno WP JKT, водоотпорни, комплет со штитници.

Големина XXL, јакните се нови, воопшто не се носени. Има црна и црвена.

 

Продажна цена 10.000 за една јакна.
Цена во продавница 14.000 денари.

Локација

Скопје, Македонија

Коментари

Мото огласи

Реклами