Продавам Гуми

Се продава
Цена: 2.500 МКД
Контакт 076241122 Влатко

Опис (видлив во огласот)

Metzeler Tourance 150/70 R17  2500ден

Meztzeler Tourance 110/80 R19 Предна  2000ден.

Continental ContiTrail Attack  150/70 R17  2500ден.

Локација

Велес, Македонија

Коментари

Мото огласи

Реклами