Гуми за мотори

Се продава
Цена: 1.800 МКД
Контакт Влатко 076241122

Опис (видлив во огласот)

Metzeler feelfree 120 80 14 1400 Денари
Dunlop sportmax 120 170 17 1800 Денари
Bridgestone batlax 160 60 1600 Денари
 
Гумите се во супер состојба, немаат чепови. Донесени се од Словенија.

Локација

Велес, Македонија

Коментари

Мото огласи

Реклами