30
Вто, Мај

Мото клубот „Tzar Tower Riders“ од Струмица годинешната забава ја организира на 3-ти јуни (Сабота) во Ројал Парк во Струмица.

 • 03 Јуни 2017 - 03 Јуни 2017
 • Royal Park
 • Струмица
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Мото клубот МЦЦ Свети Николе ќе го организира четвртиот мото собир на 10 јуни 2017. mcc sveti nikole 2016

 • 10 Јуни 2017 - 10 Јуни 2017
 • Сè уште непознато
 • Свети Николе
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Повеќе инфромации наскоро!!!

 

 • 16 Јуни 2017 - 17 Јуни 2017
 • Potfat MC Clubhouse
 • Средно Водно, Скопје
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

CHOPPER CLUB MACEDONIA оваа година го организира својот 5-ти RUN TO THE SUN. Ги покануваме сите браќа бајкери на нашиот собир на 23 и 24 -ти Јуни 2017 во нашиот клабхаус на булевар Илинден. Оваа година ги имаме во петок BACKDOOR BAND и во сабота PURPLE ZEPPELIN. За сите што ќе доаѓаат со шатори ќе има обезбедено место за шатори, но со претходна најава.

flaer cc rtts 2017

 • 23 Јуни 2017 - 24 Јуни 2017
 • Clubhouse 3313
 • Бул. Илинденска 138
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Детали: 28,29,30 Јули 2017, по повод 15 години постоење на клубот, место планина Плачковица - клубски дом, добра рок свирка, евтина храна и пијачка, добра забава, бесплатно кампување, излети во планина, дружење и забава, можност за хотелско сместувајне (Хотел Бел камен).

 • 28 Јули 2017 - 30 Јули 2017
 • Клубски дом
 • Планина Плачковица
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Oваа година МК Конзули ќе го организира својот мото собир на 5ти Август (Сабота). Местото на одржување и детали во врска со собирот ќе следат набрзо.

 • 05 Август 2017 - 05 Август 2017
 • Сè уште непознато
 • Битола
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Организирате мото настан?

Доколку сакате вашиот настан да биде додаден во листата пополнете ја формата во продолжение: