Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Продолжувајќи да ги брише границите помеѓу различните видови на мотори, Honda  ќе не почести со уште еден пар на уникатни мотори, кои формално ќе се водат како модели од 2014 година.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Името „Marine Turbine Technologies“ можеби нема веднаш да ви биде познато, но доколку ви кажеме дека компанијата е одговорна за турбинскиот Y2K супермоторот, ќе знаете на што мислиме.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Италијанската фабрика за рачно изработени мотори го претстави новиот ендуро мотор со зафатнина од 600цц.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Најавени се две нови верзии на препознатливиот Rocket 3 за 2013 година, многу помоќни од претходните верзии.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Бидете информирани за сите новости директно на вашата е-маил адреса
Реклами