зимски гуми

Gogo

Активен член
Мотор
BMW
#1
дали постоат зимски гуми за моторцикли, како што има зимски гуми за автомобилите?
 

Damjan Bogdanovski

Активен член
Мотор
Suzuki V-Strom DL-650 ABS
Клуб
Pekolni Kontrolori
#2
Не знам... Стварно... Од гуми не се разбирам... - Ама што можам да ти препорачам едно ѓубриво - закон ! Белоруско - оригинал. Пасува на сите видови мото - култиватор. Побарај инфо на форумов да не ја загадуваме темава со повторување.

:p