Trans Euro Trail

Trninka

Домаќин
Мотор
Kymco Agility 4T 80cc NCY kit
#1
Јуни 2018 пробавме дел од ТЕТ проектот, поточно делови од Грчкиот ТЕТ. Видео ОВДЕ.
Следно возење планираме Албанија, некаде септември.

За ТЕТ проектот можете да се информирате на следниот линк:
https://www.transeurotrail.org/