Тежина на тркало од брзински мотор

ZoranJ

Нов член
#1
Здраво екипо,

Ме интересира која е тежината на тркало од спортски брзински мотор, и предното и задното. Дали се полесни од тркало на кола (а би требало да се) со споредливи димензии на гумата и тркалото? Исто така, ме интересира која е тежината на тркало од веспа од минимум 125 кубици? И дали може да се стави гума од автомобил на бандаж од брзински спортски мотор? Плус колку чинат тркалата од спортски брзински мотор?

Поздрав
 
Last edited:

Zuty

Активен член
Мотор
GPZ1100, TDM900
Клуб
JOK
#2
Имам бандажи од ЗЗР Кавасаки, за 400евра све ќе ти објаснам и бандажите и стари гуми од кола ќе ти дадам.
 

ZoranJ

Нов член
#3
Уште не сум заинтересиран да купувам, само информативно прашувам и прибирам информации, на проектот не му е дојдено времето.