SYM Symphony ST 50cc 4T

Deni

Нов член
#1
Би сакал да ве прашам за SYM Symphony ST 50cc 4T, кој е најдобар кит кај нас што може да се монтира на овој скутер и кој го нуди и монтира во Скопје? Се интересирам да го земам скутерот, меѓутоа би сакал да го надоградам на повеќе кубни центиметри во иднина. Барем 80цц, а пожелно 100-120цц.