Suzuki GSXR600 K8

Boban

Нов член
#1
Здраво на сите барав ваква тема но не сретнав никаде на странава.Се работи за сузуки к8 имам проблем од кај водната пумпа капи масло,ја заменив гумицата што е на вровот од пумпата но пак капи.Капи само кога моторот е потпрен (навален на лево).
Некој да имал ваков проблем ???
 
Мотор
SACHS mad ass 50
Клуб
ne sum vo nieden
#2
Screenshot_20180119-215011.png
Гумицата под број 7 треба да ја смениш, ако веќе си и пак тече тогаш или е тенка и не си врши работа или предебела па ти се кине и изобличува при враќање на пумпата назад во блокот.
 

Boban

Нов член
#3
Прикачени фајлови 1313
Гумицата под број 7 треба да ја смениш, ако веќе си и пак тече тогаш или е тенка и не си врши работа или предебела па ти се кине и изобличува при враќање на пумпата назад во блокот.
Прикачени фајлови 1313
Гумицата под број 7 треба да ја смениш, ако веќе си и пак тече тогаш или е тенка и не си врши работа или предебела па ти се кине и изобличува при враќање на пумпата назад во блокот.
Еднаш ја заменив но највероватно беше помала.Треба да ми стигни за ден два “иста” па ќе видиме дали е до тоа
 
Мотор
SACHS mad ass 50
Клуб
ne sum vo nieden
#4
Еднаш ја заменив но највероватно беше помала.Треба да ми стигни за ден два “иста” па ќе видиме дали е до тоа
Имаш во Скопје во ^Сеал инжињеринг^ гумици во сите димензии и квалитет според намена.
 
Допаѓања: Boban