Слика што ја направивте денес!

Gogo

Активен член
Мотор
BMW
јас и моето БеМеВе во црквинскиот двор на Македонската православна црква Св. Наум Охридски, Триенген, Луцерн, Швајцарија...
 

Trninka

Домаќин
Мотор
Kymco Agility 4T 80cc NCY kit
јас и моето БеМеВе во црквинскиот двор на Македонската православна црква Св. Наум Охридски, Триенген, Луцерн, Швајцарија...
Mnogu bela bre?

Sent from my X5pro using Tapatalk