Повелете со мене...

Gogo

Активен член
Мотор
BMW
#22
Зошто “можеби“ последно видео ова година?
затоа што превоите се “интересни за снимање“ нема многу сообраќај, а и секако се поживописни одколку патиштата помеѓу селата.
А они, превоите се обично на некои си 1900 - 2000 / 2500 метри надморска височина.
И ако дојде зимска зима (како шо беше летно лето оваа година) снегот кој денес веќе ги “забели“ неколку превои, нема да се крене, и полека ќе почнат да затварат превој по превој ...