Појачување на перформансите

#21
Се супер, сега чекам да подсоберам малку пари, да го реализирам ова што го планирам, но нема да сменам се, бидејки се плашам дека ке има преголема потрошувачка
 

alekkela-onak

Активен член
Мотор
kawasaki
Клуб
sons of the order
#22
Да бидам искрен постојат и многу ПО ЕВТИНИ варијанти за ЖИВНУВАЊЕ на еден скутер ама дефинитивно треба да знаеш многу ако сакаш сам да правиш било што. Убаво би било АКО Е МОЖНО да набавиш друга машина која би ја модифицирал, а оваа да ја чуваш во стандардна состојба. Би било супер по примерот на многу странски форуми да направиме ПРОЕКТ и врз основа на тој проект со слики и видеа документирано да дојдеш до резултат воден ON LINE од неколку мајстори кои ќе те упатуваат и ќе се "РАСПРАВААТ" меѓу себе кој е повеќе во право при решавање на одреден проблем...........
не секогаш (читај скоро никогаш) некој е спремен да купи нова машина... тука е проблемот... плус не рачунаат со сите тјунинзи деа побрзо си оди машината.. кинеска е ебаго...