Nsr rattle/tropka ili nzz

Мотор
SACHS mad ass 50
Клуб
ne sum vo nieden
#41
Јас постирав тука со прашање дали моторот кје ми стигне 15тина километри До најблискиот мајстор пошто немам услови ниту пари за транспорт
Тоа никој не би смеел да нагаѓа. Sent from my SM-G903F using Tapatalk
 
Мотор
SACHS mad ass 50
Клуб
ne sum vo nieden
#42
Инаку и сам можеше да дојдеш до бараните сознанија ама избрза и го склопи. А на мајсторот ако вистински сакал да дијагностицира дали има луфта на радилица или не, повеќе му одговараше отворен. Sent from my SM-G903F using Tapatalk