Каде да најдам преден бандаж за Suzuki GSF 600 Bandit, 2003, по можност нов?

Viktor Pop

Нов член
Мотор
Suzuki GSF 600 Bandit
Клуб
Solo
#1
Здраво дечки,

Ми треба преден бандаж за Бандит 600ка, па ако имате некаква информација каде може да се најде би било супер :)