Интересни Мото Видеа

Slavoljubovski

Нов член
#1
Интересни мото видеа - фејлови,компилации,мото собири,го про снимки и тн. :)

Луда вожња низ гужва :)


Посебно (3:50-4:15)
 
Мотор
SACHS mad ass 50
Клуб
ne sum vo nieden
#2
Интересни мото видеа - фејлови,компилации,мото собири,го про снимки и тн. :)

Луда вожња низ гужва :)


Посебно (3:50-4:15)
А да дојде фраеров во Скопје да се опроба во ГУЖВА а !!!
ПС. Добро Јамахиче.
 

Trninka

Домаќин
Мотор
Kymco Agility 4T 80cc NCY kit
#3
Ovoj vrska nema za vo guzhva. Ne e se vo konjite, tie so "papakito" podoibro se dvizhea pomegju kolite.
 

Gogo

Активен член
Мотор
BMW
#4
еве и виа “струќњакот“ сака да изиграва "Ghost Rider",
ама сега има проблем...
Полицијата во Швајцарија не дозволува да си толку ГЛУП.
Мотор, компјутер конфисцирани
возачката одземена до ...