Honda nsr 125 98

Goce

Активен член
Мотор
suzuki v strom 650 dl
#2
вереди за мене и по 20 години моточето ми има најубав дизајн за тоа време, двотактно 125 че што троши повеке од мотор со голема кубикажа, а сепак 125цц .
 

Pane24

Нов член
Мотор
Ranger 150cc
Клуб
Motors
#3
Троше околу 6-7 литра тоа имај го во предвид. Сеуште атрактивно моторче.
 

Poll

Нов член
#4
Реално јас сакам cbr 125 некој 2004-2006 али векје 1 месец неможам да најдам nsr доага како трет план пошо нема што
едноставно сакам спортско ради изглед не ми е битна брзината али гледам потрошувачката да не е над 6 nsr некако ми влегува во толеранција.п.с имам 1200 евра затоа сум лимитед во избор
 
Мотор
SACHS mad ass 50
Клуб
ne sum vo nieden
#5
Реално јас сакам cbr 125 некој 2004-2006 али векје 1 месец неможам да најдам nsr доага како трет план пошо нема што
едноставно сакам спортско ради изглед не ми е битна брзината али гледам потрошувачката да не е над 6 nsr некако ми влегува во толеранција.п.с имам 1200 евра затоа сум лимитед во избор
Ако не ти е до брзина НЕ ЈА КУПУВАЈ (ја жалам неа не тебе) само ќе ја угушуваш. Треба да си љубутел на 2Т и добро поткован со знаење за да си го правиш кејфот а и да не ја уништиш.
 
#6
Реално јас сакам cbr 125 некој 2004-2006 али векје 1 месец неможам да најдам nsr доага како трет план пошо нема што
едноставно сакам спортско ради изглед не ми е битна брзината али гледам потрошувачката да не е над 6 nsr некако ми влегува во толеранција.п.с имам 1200 евра затоа сум лимитед во избор
Собери уште 800, имаш cbr125 2011-2012 што не троши ни 3 литри.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Мотор
SACHS mad ass 50
Клуб
ne sum vo nieden
#8
Инаку некој горе спомна една од најдобрите 125 ки, сепак за мене најдобра беше КАЏИВА МИТО. Многу брза и страшно стабилна.
 

Poll

Нов член
#10
Собери уште 800, имаш cbr125 2011-2012 што не троши ни 3 литри.

ке ми треба доста време до дека ги соберам тиа 800 па и кје пројде сезоната
па затоа кје ја земам nsr и кога кје имам пари продавам и одам на cbr