форумџиска вожња во прва третина од 2017

alekkela-onak

Активен член
Мотор
kawasaki
Клуб
sons of the order
Сега за сега, не ми мириса накај повторно организирано возење на форумов... Тешко дека ќе се деси...
 

nikola_bb

Активен член
Мотор
Regal Raptor 350 spt
Најверојатно јас ќе одам со жена ми. Тоа би било попладне
 

fenomenmk

Активен член
Се мислам за попладне и ја да тркнам со жената ама враќање ноќно? :(


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

fenomenmk

Активен член
Што има везе, облечи рефлектирачки елек и цепај :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Добра ти е идејата само да видам дали ќе најдам таков елек низ кола, треба да има некој низ гепек.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Добра ти е идејата само да видам дали ќе најдам таков елек низ кола, треба да има некој низ гепек.


Sent from my iPhone using Tapatalk
За ноќна вожња помага многу да бидеш видлив. Ако немаш земи има на секоја бензиска за 100-200ден.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

nikola_bb

Активен член
Мотор
Regal Raptor 350 spt
Немаш гајле ок е патот, и во Велес бевме ние навечер се враќавме дури и дожд не фати. Башка со понов мотор си сигурно се многу боље светлата :)
 

alekkela-onak

Активен член
Мотор
kawasaki
Клуб
sons of the order
Абе на кавасаки клубот имаше линк, од мене поставен за собирање колективно, на окта бензинската, во 17часот, ама никој од тука не прочитал... Јбг .. Отидовме 6 мотори т.е. 9 луѓе бевме (со сопатничките нели)...
 

fenomenmk

Активен член
Абе на кавасаки клубот имаше линк, од мене поставен за собирање колективно, на окта бензинската, во 17часот, ама никој од тука не прочитал... Јбг .. Отидовме 6 мотори т.е. 9 луѓе бевме (со сопатничките нели)...
А каде е кавасаки клубот?
Јас бев сам со сопатничката, кај 6 тргнав од скопје и си се вратив за среќа пред невремето. На 500 м од дома почна да ми врне. Само што влегов во зграда спљушти :)
Инаку доживљај цел пат од тамо до дома ми беше осветлен од молњи од сите страни. Језивко за прво ноќно крштевање.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Last edited:

Goce

Активен член
Мотор
suzuki v strom 650 dl
Мене ме попари, па спиев кај другарче во ск за да не одам мокар до гв. Од опрема само чизмите не ми пропуштаа :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Тебе те попари , мене ме искапи :), од свети николе до пп врнеше, кацигата се замаглува подотвори да се одмагли затвори па очилата замаглуваат у.п.м. ,тешко беше дунав надојден ама и да погинеш колку можиш да се спасиш:) хаха
 

alekkela-onak

Активен член
Мотор
kawasaki
Клуб
sons of the order
А каде е кавасаки клубот?
Јас бев сам со сопатничката, кај 6 тргнав од скопје и си се вратив за среќа пред невремето. На 500 м од дома почна да ми врне. Само што влегов во зграда спљушти :)
Инаку доживљај цел пат од тамо до дома ми беше осветлен од молњи од сите страни. Језивко за прво ноќно крштевање.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Укуцај на фејсбук kawasaki klub macedonia и ќе ти се појави. ;) јас сум основач и еден од админите на тој клуб. ;) тројца сме админи.