Додавање термометар

Krste

Нов член
#1
Дали некој има искуство со додавање на термометар ?

Или пак знае каде можам да најдам сервис каде што додаваат екстерни термометри ?

Ако добро разбирам тоа што треба да се направи е нешто слично како на ова видео
 

Trninka

Домаќин
Мотор
Kymco Agility 4T 80cc NCY kit
#2
Да мериш што? Температура на машина или онака надворешна, да видиш колку е топло по надвор?

Sent from my X5pro using Tapatalk
 

Trninka

Домаќин
Мотор
Kymco Agility 4T 80cc NCY kit
#3
Ако мислиш на ова, нарачај си ebay, aliexpress, или како моево од зелен пазар 100-200 денари. Не ти треба со сонда, значи обичен термометар. Залепи го кај ти одговара со двојна 3М трака или друг бренд. Лесно е, не ти треба експерт. Моторџија си ќе се снајдеш :). Моето покажува и влажност и температура, работи одлично.


Sent from my X5pro using Tapatalk