Добредојдовте на новиот форум

alekkela-onak

Активен член
Мотор
kawasaki
Клуб
sons of the order
#21
не е само со обврски да брише постови, опоменува некого за било што и да биде лошкото на форумот... се има и други обврски, ако се сака да функционира форумот... ако главниот овен во стадото застрани, овците ке се разбегаат на сите страни... баш тоа и се случува тука...

вчера на еден наш (македонски) автомобилски форум, има само една мочана тема за моторцикли, поставува еден дечко прашање некое, (тазе купил спорташ за прв пат во животот) и прашањето го завршува со текстот: прашувам тука пошто мотори форумот е мртов... кој е крив за тоа?

Untitled.png

поентава ми е, дека треба да заживее малку форумов, а он во нај големиот ек на сезона на возење, нема нов пост со недели... не изигравам ништо, нит месаја, нит советник нити пак бек сит модерирање. ова воедно ке биде мој последен пост по ова прашање, како не би бил разбран поинаку. тоа што сакав да го кажам, го кажав, а сега е на вас господа од “врвот“ на уредништвото (сопствеништвото) да одлучите што понатака...

позз до нив...
 

alekkela-onak

Активен член
Мотор
kawasaki
Клуб
sons of the order
#22
Направена е промена во темата која ја користи форумот во склоп со промените кои се планирани за сајтот, наскоро ќе биде пуштен во употреба новиот сајт, но за тоа потоа. Сите оние кои го преферираат стариот приказ, односно темната варијанта, можат да си ја овозможат едноставно преку: Профил > Прилагодувања > Стил > Flat Awesome Dark

Поздрав и среќни празници!
пак се врати денес на бела позадина, а опционалното што ти е пишано за промена, во менито не постои таков ред... и тука нешто имате сменето... овие бели и светло сиви бои многу ми пречат...
 

Admin

Administrator
Staff member
#23
Да, работиме на апдејт на темплејтот, додаваме дополнителни информации под профилите, штом завршиме со тоа ќе се врати темниот темплејт како опција.

поздрав