Делови

BornBad98

Нов член
Мотор
Nemam
Клуб
Nemam
#1
Здраво момци,сакам да ве прашам каде можам да ги купам следниве делови за кинеска веспа 50 кубика во Скопје.
Клип со карики,радиљица,вентили,брегаста ,филтер за воздух и филтер за бензин.Благодарам однапред
 
Мотор
SACHS mad ass 50
Клуб
ne sum vo nieden
#2
Здраво момци,сакам да ве прашам каде можам да ги купам следниве делови за кинеска веспа 50 кубика во Скопје.
Клип со карики,радиљица,вентили,брегаста ,филтер за воздух и филтер за бензин.Благодарам однапред
Аман што си купил ти, на кило;)