Ауспух од Aprilia SR 50 на Generic XOR 50

Павле

Нов член
Мотор
Generic XOR 50
#1
Здраво.
Дали на Generic Xor 50 ќе работи добро ауспух од Априлиа SR 50 од 2016 доколку се преправи граната бидејќи оригиналната не пасува. Многу различни мислења сретнав и не знам што е точно сега??
 
Last edited:
Мотор
SACHS mad ass 50
Клуб
ne sum vo nieden
#2
Здраво.
Дали на Generic Xor 50 ќе работи добро ауспух од Априлиа SR 50 од 2016 доколку се преправи граната бидејќи оригиналната не пасува. Многу различни мислења сретнав и не знам што е точно сега??
НЕ
IMG_7951.jpg
Тоа е овој ако не се лажам.
 
Last edited:

Павле

Нов член
Мотор
Generic XOR 50
#7
Затоа што ништо нема да се промени.
Да тој е ама мене ми е само да не ми брчи толку колку што брчи сега ауспухот што го имам. Само ме интересира да не губи нешто на снага, брзина такви работи?
 
Мотор
SACHS mad ass 50
Клуб
ne sum vo nieden
#8
Да тој е ама мене ми е само да не ми брчи толку колку што брчи сега ауспухот што го имам. Само ме интересира да не губи нешто на снага, брзина такви работи?
Многу труд треба и знаење да се преправи а протокот да биде како што треба, нема да кошта ефтино а ништо нема да се смени. GENERIC XOR50 е ограничен на сосем друго место:)